C'est la vie

Lovely friday

Så var det äntligen fredag. Jag ska jobba idag några timmar och efter det ska jag hem och skruva ihop min klädställning. Det hann jag aldrig med igår kväll. Dessutom måste jag lägga ut min annons på Blocket. Måste hyra ut min lägenhet igen.

Föresten så hämtade jag min resväska på kyrkan och när jag släpat upp den de 3 trapporna här och ska låsa upp dörren, ja då vill den inte öppnas. Vi höll på i 10 minuter och meckade med låset och när Karen precis skulle ringa efter en låssmed så lyckades vi låsa upp. Men de som installerade dörren hade tydligen gjort det fel så hon måste fixa det så småningom. Och det skulle kosta 700 euro. Fattar ni så dyrt! Men man vill ju helst inte stå där på morgonen och inte kunna komma ut till jobbet. Eller tänk efter en lång dag och man inte kommer in!

Vad som händer ikväll vet jag inte ännu. Får väl se vad som dyker upp. Men i morgon ska vi nog ut någonstans och dansa så kanske vore det bra med en hemmakväll och få somna i bra tid. Igår blev det för sent, somnade nog efter kl 1.


Frukosten är en gammal favorit i repris. Förstår ni hur gott det här är? Ja kanske om ni testat det själva…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.