C'est la vie

I’m hurt

Idag blev det helt plötligt jättevarmt! Hoppas det håller i sig till i morgon med. Love it!

Btw, jag är skadad. Klämde mitt finger i en dörr i eftermiddags. Höll på att svimma och fick lägga mig ner på en soffa i en timme. Kallsvettades och blev allmänt chockad. Nu känns det bättre men jag är rädd att det ska bli infekterat. Har det inte blivit bättre på måndag så får jag nog åka till en klinik. Typiskt min otur! Jag blev iafl väl omhändertagen, tur det finns omtänksamma människor när man är skadad och mörbultad. 🙂

Och nu frågade Janis om jag ville hänga med ut ikväll när hon slutat jobbet. Ska man? Eller ska man stanna inne? Det är ju rätt så sent redan och jag måste isåfall duscha. Och det mina vänner lär bli ett projekt. Hur ska jag kunna tvätta håret utan att blöta ner fingret? Det vore kul att komma ut, men å andra sidan så ska jag troligtvis ut i morgon och jag kanske inte kan jobba hos Lynn på måndag och tisdag(måste kunna använda händerna) och då måste jag spara pengar.

Jaja, får se hur jag gör. Fast jag tror nog jag redan har bestämt mig.

0 kommentarer

  • Kajsa

    Funderar på en weekend i Paris om ett par veckor…! Har du något tips på relativt billigt hotell?

    Om jag kommer så får vi ta en drink nånstans 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.