C'est la vie

Under trädkronorna

IMG_3540

Yann kom in till Malmö i förmiddags och vi trotsade regnet med en promenad bort till Fyn – ett av mina favoritkaféer här i Malmö. Efter en sallad till lunch och en kaffe på maten så hade det slutat regna och solen trängde genom molnen. Egentligen hade jag tänkt att gå hem och skriva jobbansökningar, men när han tog tåget tillbaka till Lund så följde jag med min kusin en runda på stan. Hon hittade en fin jacka på Zara, medan jag gick från butik till butik för att hitta några somriga linnen. Tyvärr var det ingenting som kändes bra, och jag började liksom känna att det egentligen var lite ”waste of time” att gå runt på stan. När klockan närmade sig halv fyra gav jag upp, köpte en glass och promenerade hemåt i stället.

Det var så fint med solens som trängde genom träden i allén på Kungsgatan så jag var tvunget att ta ett kort. Jag älskar att träden bildar ett skyddande och lummigt tak. Det enda som förstörde upplevelsen lite var att min glass smälte väldigt snabbt vilket resulterade i att jag stod där som ett tafatt barn med fläckiga kläder och glass som rann ner för handen. Det var dock ganska värt det.

Jag har suttit och kollat efter billiga flygbiljetter den senaste timmen. Jag försöker bestämma mig för vart och när jag ska åka men har lite beslutsångest. Jag funderar på juli, men känner samtidigt att jag gärna vill iväg nu snart. Kanske är det bäst att sova på saken. En kompis kommer i alla fall över på middag ikväll så jag ska cykla bort till Willy’s och handla lite till middagen. Jag hade tre idéer till vad jag skulle laga, men hon är laktorintolerant och alla tre rätter är omöjliga att göra laktosfria… Så jag får tänka om helt enkelt.

Hoppas att ni får en skön kväll!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.