Vardagslyx

Glace de café

IMG_3538

IMG_3537Jag har upptäckt världens godaste glass med kaffesmak. Nu tänker ni ”VÄRLDENS godaste kaffeglass kan det ändå inte vara?”. Nej, det är det troligtvis inte, men det är den godaste jag har smakat i alla fall. Då har jag ändå ätit väldigt mycket glass i min dagar. Den kommer från Picard och smakar verkligen mycket kaffe. Dessutom är den gjord på mjölk och inte grädde, vilket jag föredrar. Det smakar lite som italiensk glass. Jag handlade faktiskt inte så ofta på Picard när jag bodde i Paris och nu är halva min frys fylld med varor därifrån. Det är väl lite som när man bor utomlands och absolut måste köpa falukorv i svenska affären fastän man egentligen inte äter falukorv. Fast nu är ju inte Picard riktigt som falukorv. Hursomhelst. Spring och köp denna smarriga glass fort som bara den. Du kommer inte ångra dig!

Nu håller jag på att slänga ihop en halloumisallad (någon som vet om man kan spara halloumi utanför sin förpackning i ett dygn?) till middag medan jag lyssnar på bra musik och njuter av kvällssolen som skiner in genom köksfönstret. Jag gick till gymmet också. Nu är jag sådär skönt mör i kroppen och ser fram emot att 1. duscha 2. äta middag 3. trycka i mig det sista av kaffeglassen från Picard framför ett avsnitt av Suits. Alltså, ibland är livets enkla det allra bästa.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.