C'est la vie

Monday & Sun

IMG_3473

Det verkar ha varit lite strul med tekniken här på finest.se, så ni som försökt komma åt bloggen på förmiddagen har nog undrat vad som hänt. Nu verkar det däremot vara åtgärdat, men säg gärna till om ni stöter på några problem. Går det bra att kommentera förresten? Det finns inte något ”like-hjärta” här. Jag saknar det lite, haha.

Jag var helt säker på att jag publicerade det här inlägget innan men jag måste ha glömt att klicka på knappen, hehe. Jag har spenderat större delen av min dag med att fila på en jobbansökan och nu börjar jag bli bättre på att formulera mig. Jag tänker att jag kör på strategin att låta den vila en stund och sedan läsa genom den en gång till innan jag skickar in den. Även om man nog inte kan tro det med tanke på min (oftast) röriga lägenhet, så är jag en perfektionist när det gäller väldigt mycket. Särskilt när det kommer till skrivande. Kanske för att jag själv är en sådan som lägger märke till detaljerna, men jag tycker att det är riktigt tråkigt att läsa texter med stavfel och massor med upprepningar. Med reservation för att jag säkert slänger in ett och annat slarvfel här i farten.

Nu tar jag en paus från skrivandet och ligger as we speak nere på min gård och solar. Det är fantastiskt väder här i Malmö men man vet ju aldrig om det sedan kommer regna hela juni månad. Lika bra att bygga upp en basbränna och suga åt mig alla D-vitaminer jag kan komma åt. Sedan tänkte jag passa på att gå på ett träningspass ikväll. Som min kompis Yann skrev till mig idag, ”tu as le temps, tu n’as pas d’excuses!”. Vilket betyder: Du har tid till det, så du har inga ursäkter. Ouais… Non.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.