C'est la vie,  Stockholm

Solstugan i Stockholm

IMG_2773IMG_2778IMG_2777
IMG_2800

IMG_2801IMG_2793 (1)IMG_2782Om jag vore i Stockholm nu så hade jag mer än gärna spenderat kvällen på det här härliga stället, beläget på Kungsholmen. Det gjorde jag i alla fall en av kvällarna när jag besökte Stockholm i början på maj. Inte nog med den vackra utsikten så bjuder Solstugan på både god mat och riktigt skön stämning. När vi kom dit var ett liveband i full gång med att spela och det kändes nästan som att vara på en ökrog någonstans ute i skärgården. Jag och mitt sällskap satt kvar tills de nästan fick slänga ut oss. Sådana kvällar är det bästa med den här årstiden. När det dessutom fortfarande inte är helt mörkt fastän klockan börjar närma sig midnatt är det som att de där mörka månaderna på året glöms bort. I alla fall tills i november.

I stället för att njuta av kvällssolen på Kungsholmen så gör jag just nu någonting så roligt som att städa. Fast det behövs ju det med och jag tänker att det kan vara skönt att starta veckan med ett nystädat hem. Då blir liksom måndagen lite roligare, och framförallt mer avslappnad. Mat behöver jag också få i mig men ni vet när man har en massa mat i kylen som inte passar ihop? Typ en skiva parmaskinka, ett halvt paket fetaost, ägg, tre gröna sparrisar (?), tacosås, halloumi… Jag är grymt sugen på att bara slänga in en fryspizza i ugnen…

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.