C'est la vie

Typiskt

 

 

Eftermiddagens planer blev ändrade och vi åkte hem till en kompis vars föräldrar har ett helt fantastiskt fint Hotel Particulier i 7:e för en fika. Han har flyttat till Singapore och är bara hemma i ett par veckor. Han och flickvännen gifter sig om två veckor i Biarritz och eftersom vi är bjudna blev det en del bröllopssnack. Jag ser verkligen fram emot det! Och alltså huset. Jag brukar inte uttrycka mig så men jag DOG när jag såg schäslongen i föräldrarnas sovrum. Jag hade velat ha en sådan hemma hos mig.

 

När vi kom hem gick vi lite på marknaden som varit i vårt område hela helgen. Jag hittade en jättefin jacka och chansade eftersom det inte fanns en spegel i närheten. C sa att jag kunde få den av honom och lovade att den var fin och passade perfekt. När jag kommer hem ser jag att den är för trång över axlarna. Det ser inte bra ut. Jävla. Skit.

 

 

0

0 kommentarer

  • Christine&Paris

    Hej!Vintage är inte alls min grej, jag går sällan i second hand-butiker och har köpt väldigt få plagg second hand, men mycket finns i Marais. Utgå från rue Vieille du Temple och kolla alla sidogator som t ex rue St Croix de la Bretonneriem rue de la Verrerie och rue des Rosiers. Googla annars "vintage boutique Paris" så kommer du säkert hitta en del! Du kan även testa och se om det finns någon loppmarknad ("brocante" på franska) anordnad den helgen. Good luck!

  • Christine&Paris

    Ja det var rikitgt synd. Jag kanske lägger upp den på bloggen för försäljning så får någon annan lycklig själ spendera sitt liv med den…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.