C'est la vie

BYE BYE SISTER!

 

En ledsen Julia 🙁

 

Nu har jag vinkat av syrran och hon är snart på väg med flyget till Swea för några dagar i Malmö innan hon åker tillbaka till London. Jag är lite avundsjuk på att hon ska få mysa hemma hos mamma ikväll och äta svenskt godis i soffan och titta på svensk TV. Jag saknar allt det där och jag saknar redan henne. Men vi har haft det så mysigt och roligt de dagarna hon var här.

 

Efter jag lämnade henne vid flygbussen åkte jag hem och åt lunch med C. Det var mysigt att träffa honom igen då vi knappt setts sedan i tisdags. Nu ska vi njuta av resten av söndagen med att åka ner till 9:e för en fika med några vänner.

 

Jag återkommer ikväll med lite bilder från de senaste dagarna. Vi har tagit en hel del med hennes proffsiga kamera!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.