Health & Fitness

Två flugor i en smäll

Det fick bli ett konditionspass+styrketräningspass på gymmet ikväll. För två höstar sen hade jag det ganska tufft efter att jag och mitt ex gjort slut, och då hjälpte träning mig från att helt gå ner mig. Just nu är livet inte på topp så jag försöker hitta det som får mig att hålla humöret och energin uppe. Jag tror att träning kan hjälpa otroligt mycket när livet är lite i kaos eller när det är grått och kallt ute. November är ju bara en lång och tråkig startsträcka inför julen och jag är nog inte den enda som blir lite höstdeppig. Eller…?

Dessutom läste jag ett kompendie under tiden som jag powerwalkade i uppförsbacke. Tentaplugg OCH träna baklåren. Inte illa va? 😉

Nu ska jag sova. Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.