Paris

Paris In Christmas Spirit

När jag var i Paris i oktober så höll de precis på att montera upp julbelysningen på de stora varuhusen Galeries LaFayette och Printemps. Det smyckas med figurer och vacker dekoration i skyltfönstrena, de stora modehusen gör sin version av vad jul betyder och LaFayette’s kosmetikaavdelning får en stor julgran.

Om ni åker till Paris i december så är det ett måste att gå dit efter solens nedgång och supa in er i julkänslan där. För det är så himla vackert. Gör det bara inte på en helg för då är det så mycket folk att det tar 20 minuter att gå från Printemps till Gallerie LaFayette(de ligger brevid varandra i princip)…

Här kan ni se hur det såg ut förra året till exempel!

Till helgen ska jag sätta upp mina egna julprylar här hemma. Stjärna i fönstret, ljusslinga, en minigran och lite annat mysigt ska nog pigga upp. Sen pepparkakor, glitter och julstjärna på det.
Ser ni framemot advent?

0 kommentarer

 • Ellinor

  Jag var där så sent som idag och det är verkligen mysigt. I dagarna öppnade även julmarknaden invid Concorde/Champs Élysée. Håller på och samlar lite bilder för att längre fram göra ett "Jul-i-Paris-inlägg"

  Jag tycker alltid att advent är så mysigt, men i år blir ju lite annorlunda.

  Stor kram

 • Penny

  Jag tror aldrig jag har sett en sådan stor gran (förutom ute i naturen;-)) som inne på Galeries LaFayette.

  Så himla mysigt med advent!=) Älskar tiden från första advent fram till julafton, sedan åker julsakerna bort fort.

 • Magdalena

  Jag ser inte framemot det för jag ska jobba hela helgen men annars så ja 😊 Har redan julpyntat för typ två veckor sedan haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.