C'est la vie

Oh and I, I wish that I could work it out

Jag har tenta på fredag och jag känner mig så oförberedd som man bara kan bli. Ångesten byggs på av det faktum att jag kanske måste göra omtenta i en annan kurs nästa fredag plus att vi har vår sista tenta den 10:e. Så tre veckors tentaplugg. Ute är det deppigt kallt och ruggigt. När såg jag solen sist? Hmm, jag minns inte faktiskt.

Woho. Typ. Inte.

Det enda jag vill göra är att lägga mig under täcket och gömma mig där tills det är dags att ta flyget till Paris. Tre veckor känns som en evighet bort!

Men det är bara att kämpa och försöka tänka på det positiva. Som att jag har mer än tre veckors semester med min älskling att se framemot. Och till helgen är det adventsmys ju!

Nu ska jag ägna mig åt plattformsmetoden, DABA och marknadsplanering. Man kunde ju haft det roligare!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.