C'est la vie

Tu me manquesAvenue de Ternes en varm sommarmorgon.

Christophe ringde mig igår kväll när jag redan hade somnat. Jag svamlade någonting, minns inte vad, han svarade med att skratta åt mig. Antagligen för att jag pratade som en hög gammal tant med tandproblem. I morse undrade jag varför han inte svarat på mitt meddelande. Några sekunder senare mindes jag samtalet. Lite sömndrucken kanske. Visste inte var jag var. Sen hade jag svårt för att somna om.

Det märks av nu idag. Med vädret har jag dessutom haft sjukt ont i huvudet. Lågtryck är en pina när man har migrän till och från. Det har blivit bättre men jag orkar inte gå ut mer idag. Skulle egentligen hem till Isabelle för en fika men fick skjuta på det tills imorn. Nu ska jag i stället ta tag i diskberget, vika tvätten som stått i fyra dagar och försöka få ordning på mina kläder.

Jag saknar Paris idag också och längtar redan till den 21 september. Jag hoppas att Paris då bjuder på en mild sensommar!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.