Health & Fitness

Träningspakten: Vecka 5

Nu är vi inne på femte veckan av vår träningspakt. Alltså är målet vecka 44 och den 6:e november.
Hur går det för er?

Med dansnatten i fredags skulle man kunna säga att jag tränade 4 gånger förra veckan. Inte illa om jag får säga det själv! Tyvärr kommer nu fler dagar med kyla, hårda vindar och regn, vilket innebär att jag inte kommer kunna träna så enkelt. Ni anar inte som jag saknar Sats nu… Men jag får väl springa upp och ner i trapphuset regniga höstdagar.

Idag är en vilodag, men i morgon hoppas jag att det inte ösregnar hela dagen. Som det verkar vilja göra idag.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.