Vardagslyx

Torsdagslyx

Bästa botemedlet mot ”kommahemfrånsemestern-ångest” och ”jagvillegentligenintevarahärutaniParismedminälskling-ångest”, är att umgås med fina vänner. Så det har jag gjort i eftermiddags och ikväll. Efter att ha tvättat och hängt upp allt som inte hann torka i hela min lägenhet, så cyklade jag in till Hansa och mötte Stina och Sandra. Det blev en lång och mysig fika på Kafferosteriet och sen gick vi och tittade lite på stan. Jag provade(så himla dålig idé) en superfin tröja på Lindex och tyvärr var den så sjukt fin på mig. Men kanske kan jag unna mig den när jag jobbat hela helgen, pluggat lite ekonomi och sökt en massa praktikplatser…?

Ikväll var jag hos Sophia för en pysselkväll. Själv pysslade jag ytterst lite. Okej ingenting. Det är jag som ligger där i soffan bredvid Carina(som förövrigt gjorde söta örhängen, önskar jag hade tålamod att pilla med sådant!). Jag var i stället kvällens dj. Det bjöds på allt från fransk pop till svensk deppmusik.
Sophia hade föresten gjort goda och fina cupcakes och en morotstårta. Ett halvt glas vin blev det med. Vilken torsdagslyx!

Tyvärr började det snöa ikväll och jag var nära att ramla tre gånger med cykeln på väg hem. Så vips byttes peppet ut mot depp igen. Kan det bli april snart?

Nu ska jag snabbt mixa ihop lite broccolisoppa till morgondagens skollunch, förbereda väskan med diverse skolprylar, se ett avsnitt HIMYM och sen sova.

À demain!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.