C'est la vie

Tomorrow is another day

 

Från i söndags – när jag var glad och utvilad – på promenad med Linnéa.

 

Det här med att jobba i Frankrike, det har sina för- och nackdelar. Att jobba till kl 19, sedan tvingas packas in på en smockad metro för att passere förbi matbutiken och stå i kö i en halv evighet, och sedan äta middag kl 21.30 eftersom man måste städa, ladda om Suits-avsnittet fem gånger, byta lakan, duscha, råka hälla i skorpsmulor i stället för bulgur i kastullvattnet och få ett nervöst sammanbrott tre gånger innan man blir klar med middagen, det är en klar nackdel. Jag borde nog gå en anger management-kurs för övrigt.

 

Anyway, jag ska bespara er hur jag verkligen känner denna måndag. I stället ska jag kolla på någon tv-serie för att lugna mina nerver och koppla bort vardagen.

 

I morgon är en annan dag.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.