Shopping

A Little Something For Myself

 

 

Ni får ursäkta de glesa inläggen på bloggen men för tillfället har jag inte mycket till liv. Det är mest jobb, mat och vila som gäller i veckorna. Jag har precis ätit min middag – som bestod av samma tråkiga pastarätt som under lunchen – och tänkte ta en dusch innan jag lägger mig i sängen och tittar på One Tree Hill. Jag tänkte även äta en onyttig och smarrig dessert. Jag är fruktansvärt glad över att jag tackade nej till en middag ikväll. De där smarta valen alltså, jag älskar när jag gör dem.

 

Om ni undrar vad som var i den lilla Dior-påsen så kan jag avslöja den rafflande nyheten att det var nagellack som gömde sig där. Ibland får man lyxa till det med onödvändiga men fina ting.

 

Ps. Jag försöker svara på kommentarer men energin och tiden räcker inte till just nu. Bara så ni vet så går ingenting ni skriver till mig förbi obemärkt.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.