C'est la vie

Time to get going

IMG_4598 IMG_4408 IMG_4513 IMG_4402 IMG_4595

Efter frukosten utnyttjade jag poolen ett tag här på det Bed & Breakfast jag bott på de senaste nätterna. Utcheckningen är kl 11 egentligen men Cathy, som driver det, sa att jag kunde stanna tills efter lunch. Eftersom att hon skulle iväg till Cannes så sa vi au revoir och à la prochaine. Hon, och hennes man Michele, är verkligen hur gulliga och snälla som helst och jag har trivts otroligt bra här. Jag skulle utan tvekan komma tillbaka, men då skulle jag nog vilja åka hit med en vän eller kanske min syster (Julia du skulle älska det!). Dessutom lovade jag att skicka länken till bloggen så att hon kan läsa och se bilderna jag tagit. Det kommer ett mer ingående inlägg om detta stället sen med all information. Jag vet att ni är många som vill veta var jag bott och hur det är.

Nu har jag packat ihop alla mina saker och beställt en Uber för att åka ner till stationen. Jag ska ta tåget 30 minuter västerut och bo två nätter på ett hotell i Juan-les-Pins, innan jag flyger hem från Nice på fredag kväll. Så riktigt ännu är inte semestern över. Tack och lov!

//It’s time to leave this amazing Bed & Breakfast and head a bit further west on the French Riviera. I’ve loved staying here and Cathy, the owner, is an adorable hostess. She really makes you feel right at home, and is constantly there to help. I’ll definitely try and come back one day.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *