Health & Fitness

Time for a change

När Christophe gick ut igår kväll för att köpa bröd, kom han hem med den här. En Fraisier. Han vet hur mycket jag älskar sådant här. Ni förstår nog inte hur god denna bakelse är? Så klart kunde jag inte motstå. Som med allt annat i liknande stil. Efter tårtan i torsdags och två bakelser under helgen känner jag att det får vara nog.

Jag tänker inte på min vikt utan snarare min hälsa och framtid. Det är inte bra att äta så mycket skit hela tiden. Tro mig, jag vet att jag fin som jag är, jag söker verkligen inga ”men du är ju så fin kropp”-kommentarer. Det är därför jag inte lägger upp dagens outfit varje dag i perfekt photoshopat ljus eller visar upp hur min nya bikini ser ut på här på bloggen. Jag trivs med min kroppsform och söker inte bekräftelse från andra (även om jag så klart alltid blir glad för komplimanger från nära och kära, det tycker jag alltid man ska ge och få!) för att må bra. Men jag behöver röra mer på kroppen och stoppa i mig mindre mängd kakor och choklad. Hela mitt system känns i obalans och jag är trött 24/7.

Så från och med nu ska jag äta nyttigare. With god as my witness!


(förlåt i förskott gud för jag tror jag kommer bryta mitt löfte inom en snar framtid, men jag ska försöka)

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.