Vardagslyx

Il fait beau

Om man ska tro yr.no ska det regna 1,5 vecka framöver. Jag väljer att INTE tro på yr.no eftersom det skulle medföra risk för djup depression. Hur som helst passade jag på att njuta av det fina vädret idag. Vi har haft 18 grader och blå himmel nu på eftermiddagen. Jag tog med mig min uppsats-bok (jo jag läste faktiskt, nyttig info) och solkräm och bänkade mig på en bänk i lä i Parc Batignolles-Clichy. Underbart.

Efter det var jag en sväng till Super U för att handla till middagen. Ikväll blir det spagetti och köttfärssås. Det var länge sedan ska jag säga. Mmm, jag är redan hungrig! Nu ska jag hoppa in i duschen och fortsätta med skrivandet innan jag tar paus för idag.

Ps 1, Sista avsnittet av Desperate Housewives kom upp idag. Vågar man titta?! Det känns vemodigt… helt, alldeles, totalt slut.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.