Music & Culture

Skinny Love

På fransk radio spelar de just nu sönder den här låten Skinny Love med sångerskan Birdy. Nu har jag fastnat för den här bruden. Hon gör covers på låtar från bl a Pheonix, The xx och Cherry Ghost och gör det grymt bra enligt min åsikt. Någon som vet om hon har skrivit egna låta med?

Låten Shelter är hjärtskärande. Om det någon dag tar slut mellan mig och killen kommer jag gråta ögonen ur mig till den, haha.

0

0 kommentarer

  • Malin

    Alskar henne, sag henne live nar hon spelade sitt allra forsta riktiga gig. Hon var sa nervos innan men oj oj vad bra det var! Gashud! Hon har skrivit egna latar sedan hon var liten, men vann en tavling med en cover och sen har det liksom varit pa den vagen. Kan tanka mig att hennes management kommer lata henne lansera mer av sitt eget material inom en snart framtid men ett ganska bra satt att sla sig in genom att gora covers. Kanns som att Bon Iver fatt lite av ett uppsving i popularitet ocksa tack vare henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.