C'est la vie

Why don’t you make up your mind already


Så här fint var det vid mig igår morse. Varmt, fint, torrt och skönt. Varför kan det inte bara vara så varje dag?

Jag håller på att bli galen på det här vädret. Jag har nog inte tidigare varit med om sådan schizofreni vad gäller vädret i Paris för tillfället. 10 grader ena dagen, 25 nästa, sen 13 nästa dag. Och så sol, regn, sol, regn, sol, regn osv… 

Det började med en halvsolig tisdag, sen kom ösregnet för någon timme sedan. Sen sprack det upp rätt snabbt och solen kom fram. Just när jag funderade på att dra ut på en joggingrunda innan lunchen började det ösregna igen. Nu slutade det regna just som jag börjar blir riktigt hungrig. What the hell?!

Jag tror jag får äta nu i stället och hoppas på att det spricker upp lite till eftermiddagen.

0

0 kommentarer

 • Isabel

  HÄrligt underbart fantastiskt! jag kan använda många beskrivande ord om hur det ser ut att vara i Paris.

  Jag har även lust att skriva "JAG KOMMER!" i nästan varje inlägg du gjort… (avis)

 • Ellinor

  Torrt stavas med två "r" 😉

  Förstår din frustration över vädret. Här är det i alla fall konstant dåligt så det räcker att endast ha vintergarderoben uppe 😋

  Kram på dig!

 • Mia

  Åh jag behövde det här inlägget nu. Det finns en stor kladdig tårtbit jag fått med mig hem för min syster fyller år men jag får inte äta den. Det blev galet mycket sött i helgen och jag kan minsann inte börja helgfika redan på tisdagen.

  Har också ätit ägg, tur att det ändå är himla gott. 😊

  #Bikiniseasonsucks 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.