C'est la vie

Thursday Morning

IMG_0529

Under min sista vecka i Kapstaden bor jag hos mina vänner Fia och Brett. Fia är svensk och vi träffade varandra via en Facebook-sida för svenskar i Kapstaden och Brett är sydafrikan. De bor i en mysig lägenhet i stadsdelen Green Point, vilket är ett stenkast från stadens kärna. Det är så skönt att bo här för dels så tycker jag väldigt bra om dem och dels så känns det nästan lite som att vara halvvägs hemma. Att sova i en stor och skön säng, kunna gå barfota inomhus (något jag inte ville göra där jag bodde innan för det var alltid så skitigt och äckligt på golvet) och vara bekväm där jag bor. Det kan ibland kännas lite som man tränger sig på när man bor hos andra, men de får mig att känna mig som hemma.

Jag vaknade klockan nio, utvilad och glad. Efter en dusch så gjorde jag frukost och nu har vi suttit här och pratat samtidigt som vi diskuterat bröllopsämnen. De ska nämligen gifta sig nästa år. Allt prat om det får mig att längta ännu mer tills slutet på april och Lindas bröllop i Frankrike. Det kommer bli så underbart!

Nu ska jag göra mig klar för att gå ut en sväng. Jag behöver köpa en till resväska så att jag slipper fulla den lilla till bristningsgränsen. Av någon anledning så har jag mer att släpa hem än jag kom hit med. Hrm…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.