Cape Town Life,  Cape Town Surroundings

Photo session @ Woodbridge Island

Fia och Brett ville åka ut till Woodbridge Island i förrgår och ta en bild med meddelandet ”Save the date” och Table Mountain i bakgrunden (eller det var väl mest Fias idé och Brett som fann sig i det), så jag fick äran att agera fotograf. Vi kom dit lagom till det vackra kvällsljuset som infaller någon timme innan solnedgång. Kan inte bli bättre!

Jag fick tillåtelse att lägga upp några av deras foton på bloggen och sedan så knäppte Fia av några (eller det var ganska många för min kamera var inställd på continuous shooting). Jag är glad att jag fick åka dit innan jag åker hem för det var en plats jag aldrig varit på och därifrån har man en utsikt över de tre bergen som delvis omringar Kapstaden – Taffelberget, Lion’s Head och Signal Hill.

En bild på mig och jag är just nu ungefär så glad som det här fotot utstrålar. 
Ljuset var helt magiskt!

Här är de två turturduvorna <3

De är så söta ihop! Påminner ironiskt nog om mig och mitt förra förhållande för vi var precis sådär kärleksfulla som de är mot vandra samtidigt som vi drev mycket med den andra (det var mest han som drev med mig) och hade en väldigt skämtsam ton. Fint tycker jag, och precis så som ett förhållande ska vara. Det måste finnas humor, och ömhet. Jag hoppas att finna det jag med så småningom. 

 

De tre bergen. Tripp, trapp, trull. Ungefär. Fast från höger då.

 

Hoppelihopp!

Här står jag och fingrar på Lion’s Head. Ni kanske minns att jag hikeade upp där för ett tag sedan? Här kan du läsa om det → ”A Hike up Lion’s Head”. Förhoppningsvis blir det en till sådan hike innan jag åker hem!

Platser och kvällar som denna är som balsam för min själ. Sådant jag tar fram och kikar på en grå dag när saknaden efter Sydafrika blir påtaglig.

 

0

0 kommentarer

  • Sandra

    Åh så vackert! Och va fint att dina kompisar ville att du skulle vara fotograf till en sån grej, så kul att få vara med och dela en sån sak liksom! Har jag förstått det rätt att det är Nice som gäller nu alldeles strax? Men som semester? Jag hoppas att allt går bra med flytt och sånt! <3

  • Maria i Toulouse

    Härligt! Älskar hav och kvällsljus och tidigt morgonljus också. 😊 Så skönt att du tagit ett beslut. Känner mig lättad med dig! 😉 Passa på att å njut av sista dagarna och ta hand om dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *