Places in France

throwback Biarritz

 

Vad sägs om en trowback. Till Frankrike i oktober 2012. Biarritz, bara ben, bröllop. Det kanske ser fint ut, men det var verkligen ÄNNU finare än det ser ut att vara. Sådär vackert så att man nästan smäller av.

 

Det känns som en annan livstid. Så mycket har hänt sedan dess. Livet har gått upp och ner, och upp och ner igen. Jag minns det bröllopet och att vi redan då kämpade för att hålla ihop. Shit vad vi älskade varandra, fransmannen och jag. Men vi var för olika. Vi ville inte samma saker. Däremot så var det verkligen bra när det väl var bra. När vi var kära och snälla mot varandra. Här hade jag bott i Frankrike – för andra gången – i 10 månader. Sådana där helger när man lämnar Paris för två dagar och får komma ut till hav och natur är så välbehövliga, särskilt att åka ner söderut när hösten börjat smyga sig på i Paris. För även om den kommer senare även till Paris, så var det så skönt att kunna gå barfota på stranden en dag i oktober. Tänk att kunna göra det här? Det kommer nog aldrig att ske på våra breddgrader.

 

Om ni vill läsa mer om när jag var i Biarritz så har jag skrivit om det HÄR (klick!) och HÄR (klick!). Dessutom så har jag skrivit ett inllägg om det mysiga hotellet vi bodde på. Det kan jag verkligen varmt rekommendera.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.