C'est la vie

The Seeker

 

Såhär vackert var det i morse när jag gick bort till bussen. Det är lite som morgonterapi för själen att mötas av detta direkt när man kommer ut från porten. Idag känner jag mig lite piggare än jag gjorde igår. Jag fick dessutom en snilleblixt och en grym idé på jobbet. Chefen gillade det också och just sådana där idéer kan verkligen ge en liten boost på jobbet. Jag är en rastlös själ (“sökare” kallar pappa mig för, haha) och blir lätt uttråkad när det känns som att allt går på rutin. Jag har känt lite så hela veckan faktiskt. Därför är det skönt med avvikelser på vägen. En resa, en dag borta från kontoret, en oväntad komplimang, ett roligt förslag, en vardagslyxig kväll mitt i veckan eller inspiration som liksom kommer som en skänk från ovan. Det gäller att greppa tag i det när det händer. 

 

Nej, nu ska jag ner och käka lunch. Mat ger även det energi och motivation.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *