Health & Fitness

Those running shoes

 

 

Det må vara varmt som tusan idag men jag har bestämt mig. Efter jobbet ska jag springa några kilometer i parken. Basta. Nu har jag dessutom skaffat abonnemang till mobilen vilket innebär att jag har internet var jag än går. Nu kan jag mäta hur långt jag springer. Finemang! Jag behöver börja träna mer regelbundet för de här sämnproblemen börjar gå mig på nerverna.

 

 
0

0 kommentarer

  • Jasmine

    haha jag har ocksa tankt att traning ska fa rada bot mot mina somnproblem! Jag tankte borja ikvall, med en powerwalk dock. Springa ar jag inte redo for an…;-) Fint golv forresten!

  • Christine

    Det tar ju ett par gånger att komma in i det men när man väl fått upp kondisen är det lättare. Vi bor dessutom på 4:e våningen utan hiss så nu har jag fått upp flåset rätt bra de senaste 6 månaderna 😉

  • Jasmine

    haha neej, jag pratar tyvärr inte värmländska. Min familj är dansk och jag har bott i sthlm de senaste 7 åren så jag har nog en blandning på lite allt möjligt! 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.