C'est la vie

Summer in the city

 

 

Det har varit en varm sommardag i Paris och tydligen ska det bli likadant i morgon. Som tur är så har vi ju vår terass på jobbet så där sitter vi och steker på lunchen, hehe.

 

Jag sprang förresten 3 km nu på kvällen. Visst, det är inget jätteavstånd, men för mig som inte är helt i form så är det inte illa. Nu ska jag käka lite choklad och boka semesterbiljetterna med C innan sängen kallar. 

 

 

0 kommentarer

  • Debbie

    Åh, mysig bild! Skönt att komma ut och springa! Jag gick en pw på 12,6 km, kändes i benen efteråt kan jag säga, haha. sv: Ja, jag kan faktiskt hålla med om dofterna vanligtvis! Men jag tyckte faktiskt att dom här doftade gott! Speciellt handkrämen som var lite mer diskret. Tack!! Känns såå bra 😊 Vi har bott ihop i ett år, i hans lya.. men det har varit alldeles för trångt så det känns otroligt bra att få bo större. Så kan jag verkligen flytta in helt 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.