C'est la vie

Those are a few of my favorite things

 

 

 

Efter träning, storstädning och middag känns det skönt att lägga sig i en renbäddad säng. Nyduschad med ren pyjamas. Finns det någonting skönare? Det är bland det bästa jag vet. En nystädad lägenhet, tvättat hår och nybäddad säng. Mina nya randiga lakan känns väldigt lockande just nu. Jag ska läsa en av mina 10 olästa böcker och njuta av en skön söndagskväll. 

 

 

Hur har er helg varit då? Jag känner mig nöjd med min och är helt okej med att det är måndag i morgon. Fast det är klart, jag lär ju längta till helgen redan i morgon bitti. Om jag känner mig själv rätt.

 

Bonne nuit!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.