C'est la vie

Cleaning out

 

 

I eftermiddag har jag och C storstädat hela lägenheten. Rensat, tvättat, bytt lakan, organiserat, slängt etc. Jag fick honom till att organisera sin garderob (det skulle han behövt göra för ett halvår sedan) och slänga kläder. Det senare är en pärs varje gång. Det kan hänga på en skör tråd och ändå ska han spara det.

 

Jag: Chéri, det är tre hål i de här kalsongerna.

Han: Neeej, du får inte slänga dem!

Jag: Nehe, och när ska du använda dem?

Han: När jag tränar…

Jag: *hahaha* (aldrig då)

 

Jag vet att ni önskat att få se lite av vårt hem. Nu när jag äntligen städat, kanske jag kan fota lite så ni får se i alla fall. När jag städade i bokhyllan insåg jag att jag har minst sju böcker som jag inte läst. Det kanske är dags att ta upp läsandet igen? Jag har så svårt för att fastna i en bok bara. Jag köpte Eldvittnet av Lars Kepler när jag var i Sverige sist, men efter tre sidor blev jag så rädd att jag inte vågade läsa vidare, haha. Ska jag våga mig på det ikväll trots allt? Ja, jag är snart 29 år och lika mörkrädd som en femåring.

 

Nej nu ska jag fortsätta här. Annars blir jag aldrig klar!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.