Health & Fitness

This will be the end of it

Morgonen har spenderats i sängen. Mornats, kramats och myst. Härligt när man kan ligga och bara gosa 🙂
Eftersom bâde jag och Christophe är full of shit och nu sagt i tvâ veckor att vi ska ut och springa, sâ slâr jag istället slag i saken och drar ut honom i öronen. Âtminstâne en rask promenad nu när vi bâda för en gângs skull inte är det minsta bakis en lördag(jag drack ett litet glas vin igâr, sen vatten. Good for me!).

Jag behöver verkligen skaffa mig en kondition(jag har hört att de existerar) och lite muskler(de vet jag dock att de existerar för jag hade det innan), innan min kropp säger ifrân pâ allvar. Det är ju alltid sâ skönt efterât!

Resten av dagen vet jag inte vad som händer, men det är halvsoligt sâ sola är kanske ingen idé. Men nâgot fâr man ju göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.