C'est la vie

Behind my shades

 

Det flyter nâgra moln pâ himlen men mina röda sunbrills fâr komma med ändâ. Coola va? De fick jag av C i present pâ semestern. Sen när han insâg att jag redan hade 3 par sâ tyckte han att det var en onödig present. Jag fattar inte vad han menar med det…?

Efter en löptur, lunch och fransk actionfilm sâ har vi nu duschat och ska ut och promenera lite. Njuta av lugnet som râdet i staden. Paris i augusti är nästan lite som en spökstad i vissa arrondisement. De flesta parisare är pâ semester och mânga butiker, restauranger, lunchställen och caféer är stängda. Särskilt pâ helgen är det dött eftersom att mânga av de som inte är pâ semester är borta vid havet eller pâ sina lantställen pâ weekend. Kvar är alla turister. Klart att inte alla parisare är bortresta, men ni som bott i Paris vet säkert vad jag menar.

Hur som helst sâ ska vi ut och strosa lite, kanske ner mot Seine. Jag har hintat att jag vill köpa en mochafrappe(har snâlat hela veckan, typ…). Haha, Christophe gillar verkligen inte Starbuck’s! Men fâr jag bara min frappe sâ kan vi sätta oss varsomhelst sen sâ fâr han sitt kaffe med 😉

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.