C'est la vie

Med rätt att spraya


Hands up or I’ll clean you!

Jag har spenderat hela eftermiddagen med att städa här hemma. Dammsugat, diskat, torkat bort matrester frân diskbänken, putsat speglar, tagit bort dammrâttorna i hörnen. Jag till och med tvättade golvet för hand med en trasa. Jo tjena, här har ni nutidens Askungen. Nu förstâr jag varför hon sjöng när hon städade, man blir ju smâtt deppig av att ligga där pâ golvet och kräla som en slav. När jag är deppig sâ sjunger jag för att pigga upp mig. Antar att jag och Askungen har det gemensamt. Hello Frankrike, dags att uppdatera lite och skaffa moppar?

Sen har jag även packat lite. Vi âker inte förrän om en vecka men det är skönt att packa ner lite redan nu. Särskilt höstkläder och nâgra jackor och annat som jag ändâ inte kommer använda denna veckan. Sâ är det gjort.

Christophe kom hem redan innan kl fem idag(!) och han ringde frân mataffären och frâgade vad jag ville äta till middag. Jag tyckte att vi skulle göra egen pizza. Gott! Nu är jag helt slut sâ jag ska ta en dusch och sâ ska vi börja med middagen. Ikväll ska det vara picknick pâ Pont des arts och eftersom jag nästan blev hotad av Natalie(nej det blev jag ju inte men om jag inte tänker sâ sâ kommer jag aldrig pallra mig iväg…) att jag minsann skulle dyka upp sâ fâr man väl fräscha till sig lite och ta metron ner downtown.

Men det blir nog trevligt. Sova fâr jag göra när jag blir gammal. Eller halva dagen i morgon, hehe.

Vad gör ni ikväll/i helgen?

0

0 kommentarer

 • LaLizita

  Sv: Ja men Gina Tricot är ju underbar. Man hittar alltid något snyggt där! 😊

  Duktig du är som storstädat. Skulle jag med behöva.

  Trevlig kväll!

 • Debbie

  Gu va duktig du är! Jag tog mig tid att skura hela badrummet förut, jisses va snyggt det blev 😃 Äkta stolt blev jag med 😉

 • Karin i Nice

  Haha jaaa, det kanske bidrog lite till att jag blev känslosam 😋 Men gud, jag grinar åt allting just nu känns det som. PMS på ingång skulle jag gissa! Men sen var det en fin text också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.