C'est la vie

Things doesn’t always work out the way you plan

Saker har inte riktigt funkat här, det klaffar inte riktigt och i ärlighetens namn så verkar det inte som att jag kommer stanna i denna familjen. Vi är olika och jag har inte mått helt bra sen jag kom hit. Haft ångest och känt mig kluven till hur jag känt inför allting. Det har pikats på saker och de verkar ha bestämt sig för att jag inte passar i deras familj. Jag dricker väl för lite rödvin och det verkar inte passa att ha en au pair som äter mer än kaffe till frukost och middag. Jag "äter hela tiden" tydligen. Öh…?
Har ju inte ens börjat ta hand om Louise men ändå tycker de inte att de vill ge mig en RIKTIG chans.

Vet inte riktigt vad som kommer hända nu, men jag återkommer med det.

Men det måste lösa sig, för hem ska jag iafl INTE!

Jag ska försöka hitta en ny familj, eller ett vanligt jobb(men då har man problemet med språket och var ska jag bo?). Har kollat lite på det nu på morgonen men det finns inga bra annonser på ams.se. Ska till Svenska kyrkan och se om de kan hjälpa mig, men de har stängt idag(det är mycket som är stängt på måndagar i Frankrike) så det får bli imorn förmiddag.
Jag kan bo här tills jag hittat något annat, men jag vill ju helst flytta så fort som möjligt.

Eftersom Helene brutit två tår och knappt kan gå, så ska jag iafl vara shysst och ta Louise till parken. Synd om lilltjejen ska behöva lida pga detta.

Jag återkommer när jag vet mer!

0 kommentarer

 • Christine

  elin: Ja, det hoppas jag också. :-/

  anonym: Jo jag trodde ju också det, eller det har varit lite ansträngt sådär men jag har mest känt det från hennes sida. Det är kanske bäst såhär, men det jobbiga är ju att man ställt in sig på en sak och börjat känna sig hemma, sen ska man försöka hitta något annat. Jobbig situation. 😟

 • Petra

  nej vad tråkigt! tyvärr så händer det rätt ofta att man vill eller hamnar byta familj. försök att inte ta det personligt dock, personkemi är en förunderlig sak! hoppas dock det löser sig fort, förstår ditt illamående att bo kvar! försök orka och se nåt positivt med vardagen… kram

 • camme

  Men så himla trist! Hoppas allt löser sig, annars vet jag att en del svneskar ungdomar jobbar på barer/restauranger vid st michel (studentområdet) du kanske kan ragga opp ngn där å fråga om lite tips. Tänker på dig å ger dig en lyckospark. Kram

 • Christine

  Petra: Nej, jag vet bättre nu. Har en liten aning om vad det begrundar i, och det har nog inte med mig att göra. Sen att vi inte klaffar helt, alla kan inte gilla alla! 😊
  Det verkar som det snart kommer ljusna.
  Tack för din kommentar! Kram

  camme: Tack vännen, men det fixar sig nog nu. I hope. 😊
  Hoppas allt är bra med dig, och kram på dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.