Okategoriserade

Keep the faith

Jag har spenderat eftermiddagen med att kolla på Au pair-sidor, hemsidor för bostadsannonser, registrera mig på allt möjligt skit och försöka kolla upp alla möjligheter. Jag ringde om ett kundtjänstjobb innan också, och pratade med en ganska trevlig tjej som sa att jag kunde maila mitt CV så skulle hon bifoga det vidare. Det är kundtjänst där man mailar kunder i skandinavien.
Så det vore ju kanske en bra möjlighet. Bara det att Word inte funkar på datorn eftersom jag inte har betalt för Office-paketet. Och viktigast av allt… var ska jag bo?

Suck. Jag försöker verkligen tänka positivt och hålla humöret uppe, men det känns inte alls kul just nu.
Jag vet ju att jag tog en chansning, och visst hade jag en liten aning någonstans i hjärnan att det kanske skulle skita sig. Men lyssnar man på det när man äntligen ska resa iväg och leva sin dröm? Tyvärr inte.

I morgon ska jag iafl åka in till Svenska kyrkan tidigt och prata med dem. Kanske kan de hjälpa mig. Ska fan köpa de där skorna på H&M också, behöver faktiskt lite tröstshopping! Pigga upp mig lite. 😛

Nu ska jag ringa mamma och kolla om hon kan leta upp lite papper i min lägenhet.
See you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.