C'est la vie

There’s a wild wind blowing


Vitaminbomb och energikick = smoothie. Onyttig lyx = Skogaholmsmackor med ost

Herregud så trött jag är. Det är fruktansvärt segt i skolan just nu och dessutom har jag dragits med en huvudvärk hela dagen. Till slut gav jag upp och begav mig hemåt i stället. Jag kunde inte ta in någon information i vilket fall.
Sen blåser det storm ute så det tog sin lilla tid att cykla hem. Det kändes som att jag trampade men aldrig kom fram. Men som tur var så kom jag till slut hem.

Nu ska jag äta mitt mellanmål och se klart på filmen jag hyrde igår eftersom att jag aldrig orkade se klart den. Jag måste cykla och lämna tillbaka den innan kl 18 och det känns dumt om jag inte hinner se klart den.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.