Travels

London baby


Bilder snodda utan tillåtelse från tjejen på bilden som skriver den här bloggen!

Var gissade ni på att jag ska åka i november? Rätt svar är LONDON. Oh yes, dit ska jag om en månad och hälsa på syrran som bor där. Jag litar på att hon och Isabell guidar mig raka vägen till TopShop flagship store. Hähä.
Det ska bli så himla roligt! Sist jag var där var jag bara 16 år så jag minns inte så mycket faktiskt. Såklart otroligt kul med att se min älskade syster. Den finaste och sötaste systern som jag saknar supermycket.

Har jag några London-kunniga läsare? I sådana fall så får ni gärna tipsa mig om det ni vet. Min syster känner ju till en del efter två månader gissar jag, men vissa saker känner man bara till om man bor/bott i London en lång tid.

Roliga butiker som inte turister känner till? Coola barer? Trevliga stadsdelar? Restauranger med utsökt mat? Vad man INTE bör lägga tid på?

Kom igen, tell me what you know!

0 kommentarer

 • Ellinor

  Mysigt att få träffa syrran igen!
  Det är ett otroligt privilegium att få uppleva en stad tillsammans med en personlig guide som kan lotsa en förbi turistfällorna och istället visa upp smultronställena.
  Kram

 • MADDES

  Hoppas du får en fin start på veckan!

  Var gärna med i tävlingen på min blogg där du kan vinna ett presentkort värde 300kr!

  Kram

 • Jennifer

  Vad roligt att du ska åka till London! ska också dit en runda i början av November och längtar jättemycket. Mina tips är Primrose Hill, ett område i norra London nära Camden (hoppa av vid tubestop: Chalk Farm) som är fantastiskt vacker och mysigt. Många rika bor här (bla Kate Moss) men mest för den höga kullen som har en utsikt över stora delar av London men kanske framför allt för de mysiga små butikerna, restaurangerna och pubarna där omkring. Annars tipsar jag gärna om Spitalfields market som jag visserligen tror att din syster har full pejl på men som brukar vara bra för fina fynd och jag gillar det bättre än Camden som annars är en typisk söndagsutflykt. High Street Kensington är bättre för shopping än Oxford st (förutom Topshop) om man inte orkar med stressen där uppe och jag föredrar deras Urban Outfitters (eller den i Covent Garden!både är bättre med trevligare personal än den på oxford st). Mina favoritbarer/klubbar har delvis försvunnit sen jag flyttade från London men Old Blue Last vid Old st är en favorit. Hipstervarning och tidningen Vice har ofta klubbkvällar och liknande där men bra musik och skönt klientel. Även Catch 22 i närområdet är bra och jag gillar även Hoxton Bar & Grill. Beroende på vad man gillar för musik så finns där en uppsjö av klubbar och barer men ett tips är, köp tidningen Time Out direkt när du kommer av flyget som innehåller veckans "happenings" i London så kan du passa på att bläddra och fundera på vad du vill se och uppleva. Vet inte om du gillar museum men British Museum i närheten av Tottenham crt road (centralt) är bra om man gillar mumier, gamla smycken och mer historiska upptäckter. Mina personliga favoriter är National Portrait Gallery, Victoria & Albert (som har modehistorisk avdelning och en fin museishop) samt Tate Modern.
  Nu blev det här långt!hehe Glöm inte att shoppa loss på Boots för skönhetsprodukter och dricka Pimms i massor!:)

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.