Shopping

There is still HOPE

 

Vinters bästa reaköp är helt klart den här mysiga och fina stickade tröjan från det svenska märket HOPE. Jag övertalade mig själv att ha lite is i magen eftersom att den bara var på 30 % rea och faktiskt kostade en hel del. Nästa gång jag besökte butiken så fick jag reda på att de hade sänkt till 50% samma dag och att de precis hade sålt den enda kvar i min storlen. Men så var tjejerna i butiken sådär extra snälla och tipsade om att den fanns online. Jag satt bokstavligen i deras butik och köpte plagget från hemsidan från mobilen som någon desperat modebloggerska som troligtvis hade varit beredd på att leta med lykta över land och rike för att få sin älskade tröja, haha. Sedan stavade de mitt namn fel så att jag först inte fick hämta ut min tröja eftersom att posten har superstrikta regler med sådant. Jag blev lite frustrerad, men så påminde jag mig om att det faktiskt bara var en TRÖJA och vaknade upp ur mitt modejunkie-tillstånd. Fascinerande historia va? 

 

Jag hade tänkt åka hem direkt igår kväll när jag gick från cafét, men fick reda på att några vänner skulle mötas upp för en fredags-AW bara två kvarter från där jag var, så jag hakade på i ett par timmar. Kände mig dock ganska trött så jag stannade bara en stund. Lördagsmorgonen började med frukost ute med två killkompisar, och nu sitter jag i sängen och slökollar på TV. I min nya tröja. Jag undrar om jag ens kommer att ta av den alls under helgen. Jag vill typ ha den på mig varje dag i en vecka.

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.