Mexikansk-Koreanskt i Malmö

 

Vissa kör lördagsmys i hemmets trygga vrå, medan andra föredrar att äta på restaurang på helgen. Själv går jag gärna ut mitt i veckan också, och det gjorde jag för några veckor sedan tillsammans med min kompis Madde. Vi bestämde oss för Scania Bar, som ligger på Bergsgatan 18 precis bredvid Kulturbolaget – eller KB som Malmöiterna säger. På tisdagar har de Taco Tuesday, men andra dagar serverar de även andra typer av rätter. Konceptet är ett mexikansk-koreanskt kök, vilket kan låta märkligt men det funkar faktiskt. Du kan till exempel beställa in Edamame-bönor till dina quesadillas. Dessutom har de spännande drinkar som passar perfekt som fördrinkar. Alltså ett tips för alla kvällar i veckan.

 

På tal om just de här typen av inlägg. Jag startade den här bloggen för att skriva om mitt liv utomlands och allt det där värt att nämna om Paris. Som till exempel restauranger jag besökte eller cocktailbarer som gav ett extra bra intryck. Tyvärr har innehållet förändrats med tiden. Vilket kanske hade ganska förklarliga skäl. Jag flyttade hem till Sverige och Paris blev helt plötsligt inte en del av mitt vardagsliv längre. Samtidigt är det kanske roligt för er att få lite tips härifrån också? Skulle ni vilja att jag bloggar mer om restauranger, caféer och barer?

 

0 reaktioner på ”Mexikansk-Koreanskt i Malmö”

  1. Har följt dig så länge nu så jag uppskattar det mesta. Vackra foton, ditt dagliga liv, hur du mår, minnen från Paristiden osv. Så, allt emotses med glädje!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen