C'est la vie

The Beaver

 

Igår kväll var det riktigt kallt. Som ni ser så har jag tagit fram min ryska chapka, aka Bävern, för att inte frysa om huvudet. Jag fick den av C’s mamma (för er nya läsare så är det min franska ex-pojkväns mamma, och hon var världens bästa svärmor) för några år sedan och vårdar den ömt. När det var riktigt kallt i Paris så fick den följa med överallt. Den är ju ganska stor, men passar ändå perfekt på mitt lilla huvud. Hursomhelst så var jag med Lucie och åt middag på en nyöppnad restaurang vid Värnhem. Det var riktigt trevligt och när en killkompis skrev att han var ute med några vänner och frågade om jag ville haka på, var jag nära att tacka ja. Sedan insåg jag att det inte var en bra idé och valde att åka hem i stället. Jag vet inte om det är på grund av de senaste månaderna eller vintern, men just nu är jag inte ett dugg sugen på fest och sena nätter. Jag vaknar hellre utvilad, tränar och myser hemma i pyjamas, haha.

 

Jag kom nyss hem från gymmet och ska äta lite lunch för nu börjar jag bli hangry här. Det är fantastiskt fint väder ute idag så jag måste ju försöka komma ut i solen också.

 

0

0 kommentarer

  • Rebecka

    Hej! Jag fick nyss en notis att du svarat på en kommentar. Blir lite orolig eftersom att det inte var jag som skrivit, jag har aldrig sett den här bloggen. Jag tror nog att någon använt min inloggning för att kommentera..

  • Christine&OtherSweetStories

    Hej Rebecka, oj då! Vad skrev jag för svar till dig och var det länge sedan? Kan även vara att personen använt din e-postadress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *