C'est la vie

The very first


Kanoners det här L’Occitane. Inte särskilt dyrt och fina förpackningar. Sådant gillar vi!

Alltså jag är hopplös. Jag åkte iväg idag för att hitta ett brunt skärp och bruna knästrumpor, samt julklappar till halva familjen. Tror ni att jag kom hem med det? Nej, såklart inte. Istället köpte jag ett grått skärp och en rougeborste. Haha! Men jag behövde ett grått skärp med. Och en ny rougeborste. ;-P

Det blev iafl en liten julklapp. Den första. One down, 4 to go. Vi firar alltid bara närmsta familjen, så jag behöver iafl inte köpa julklappar till tio personer. När jag var yngre hände det att vi åkte till landet och då var farbröderna och farmor och farfar där. Och nån gång har vi firat hos moster, men senaste åren har vi firat bara föräldrar, bonusförälder och syskonen.
Julafton, mamma och syskonen. Juldagen pappa och Ewa. Har funkat bra i 10 år. Och supermysigt med två julaftonar. Tänk er. Två julgranar, fler julklappar(hähä, jag ska inte mygla om att jag inte gillar det), dubbelt upp med julskinka. Mysig ”julafton”-stämning 2 dagar i rad. Julen är den bästa högtiden. Skulle kunna ge upp påsk, midsommar och annat… bara jag fick ha julen kvar. Love it!

Ewa, jag har köpt en julklapp till dig nu. Prima fina franska grejer serru! Du får en till julklapp om du gör en god julskinka till mig sen när jag kommer i jul! Stoooor ska den vara. 😉

0 kommentarer

  • Ellinor

    Skönt att inte ha så många att behöva klura ut fina presenter till. Har inte heller särskilt stor familj och sedan har jag och mina två bröder bestämt att vi inte ska byta julklappar så då går ytterligare två bort.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.