C'est la vie

The City i värmen

 

Usch och fy vad det är ruggigt ute idag. Blåser och regnar. Jag hade typ frusit nonstop i 4 timmar tills jag åter kom hem nu för en stund sedan. Först var det skola i förmiddags. Stod utanför ett bra tag efteråt och pratade med några av de andra. De flesta av dem är folk jag inte direkt har något gemensamt med, men ett par av dem har jag fått bra kontakt med.
Efter det åkte jag för att träffa Therese, och efter ett bra tags letande efter en restaurang hon hade varit på vid Anvers, så hittade vi till slut den. Vid Pigalle. 😉 Det var iafl väldigt trevligt, och vi fick lite uppdateringar kring varandras liv om vad som hänt under sommar och höst. Nu är hon nog på väg till flygplatsen för att åka tillbaka till Stockholm.
Och när vi sitter på metron så stiger helt plötsligt Precious på samma vagn som jag är i. Vad är oddsen liksom?! Haha. Paris är inte direkt en stad man stöter på folk bara sådär. Och nu har det hänt 2 gånger för mig! Knasigt.

Nu sitter jag i sängen med fåskinnstofflorna på och försöker tina upp lite. Ikväll blir det bio, men jag ska inte iväg på några timmar så nu blir det The City. Har sådär 5 avsnitt att ta igen.
Och clementiner. Såklart. Hihi. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.