C'est la vie

The Notebook

IMG_6941

Efter en något stressig förmiddag (det finns inte många postombud eller ställen att skriva ut på vid Medborgarplatsen – tro mig, jag vet…), när jag bara hade kunnat gå direkt till Lindas jobb och skriva ut för stället jag skulle lämna dessa papper på sen låg tio minuters promenad från hennes kontor. Jaja. Jag överlevde i alla fall och efter en lunch med Linda på Vigårda så tog jag tunnelbanan till Hornstull och mötte min moster innan jag skulle gå på flygbussen till Arlanda. Hon bjöd mig på fika och så blev jag så himla glad över den här fina skrivboken hon gav mig, vilken hon tyckte passar bra just nu när jag står inför ett nytt kapitel i mitt liv. Jag blir så rörd när människor är omtänksamma på det viset och ger mig någonting med en fin tanke bakom. Dessutom så älskar jag verkligen skrivböcker. Jag har massor hemma, men den här ska få bli en speciell sådan.

Nu landar vi snart i Malmö så jag ska stänga datorn. Har ni haft en bra helg förresten? Berätta gärna om vad ni haft för er!

0

0 kommentarer

 • Kattis in Athens

  Nej du den här helgen var inget vidare, trött och less på det mesta. Stressad av att inte ha gjort det jag borde och alla roliga planer jag hade ställdes in för att orken inte fanns. Nåja, ny vecka, nya tag!

 • christinestories

  Åh du är inte ensam. Det där har hänt mig många gånger kan jag lova dig. Ge dig inte dåligt samvete för det, för det hjälper inte! Det bästa är att ladda med ny energi och göra något som ger dig motivation. Det är oftast när man inte är helt tillfreds med tillvaron som den försvinner. Så hitta det som kan boosta dig lite 😊 Lycka till! Kramar

 • Sandra

  Jag går ju på gymnasiet och har pluggat hela förra helgen och även denna vecka… Fysik och annat kul i mängder. Känns som att jag bor i skolan för tillfället, och då går jag på gymnasiet?! Men nu börjar det mesta bli klart och alla akuta bränder har släkts så nu är jag gladare och mer motiverad! Kul att du hade en bra helg!!

 • christinestories

  Åh, det låter hårt. Glöm inte att njuta av tonåren också. De får du inte tillbaka! 😉 Hoppas att du får en skön helg och kan lägga skolarbeten och prov på hyllan tills nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.