C'est la vie

This was not my breakfast today

DSC_1240

Jag kom hem till min lägenhet igår kväll strax efter halv åtta, och var så trött att jag intre orkade göra annat än steka några skivor blodpudding till middag. Sylten var lite möglig uppe på kanten men inte i burken så jag chansade. Det känns som att jag går längre och längre utanför min comfort zone vad gäller att äta mat som passerat sitt bäst före-datum. Jag blev inte direkt sjuk så det verkar ha gått bra. Gränsen går vid brunt kött dock. Jag riskerar inte en brutal matförgiftning.

Såhär såg min frukost inte ut idag, men däremot var det min och Elsas lyxiga söndagsfrukost. Det var faktiskt den enda bilden jag tog i söndags. Efter detta var jag som sagt på bio och såg Bridget Jones’s Baby med Elin. Jag hade två presentkort i plånboken så hon fick den ena. Vi följde upp det med en fika på Vetekatten där vi snackade bort ett par timmar. Himla trevlig söndagseftermiddag måste jag säga. Filmen då? För er som inte sett den: SE DEN! Jag skrattade så jag fick ont i magen på vissa ställen.

Jag får snart besök så jag måste diska upp frukosten. I eftermiddag måste jag köra en utrensning och städning i skåpen här hemma. Jag har äntligen tid för att göra sådana saker så jag ska börja med köket. Det är katastrof.

//I came home just after half past seven last night and went to bed pretty early. Today I woke up a bit late but I think I needed that. This was not my breakfast today, but the cosy one me and Elsa had on Sunday, before I went to the movies to see Bridget Jones’s Baby. I have a visitor coming soon so I need to go. Gonna spend the day cleaning out all the cupboards in my kitchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.