Travels

Home is where I lay my feet

IMG_6878

Det har varit helt suveränt att bo hos Elsa. Vi har hjälpts åt med matlagning och att städa undan, dragit runt i pyjamas och läst tidningen (okej mest Elsa) på morgonen, skattat åt Trumps idiotiska uttalanden, diskuterat världsliga ämnen och tittat på dåliga komedier. Mest av allt har det varit sådär avslappnat som det ska vara med en vän.

Jag har sovit gott i hennes soffa och känt mig så välkommen under mina dagar här. Jag tror faktiskt att alla år utomlands, plus resor när jag bott i en resväska har gjort mig väldigt anpassningsbar gällande vad som tillfälligt är ”hemma”. Det är där jag befinner mig för stunden ungefär. Även om jag såklart kommer vara glad för att komma hem till min lägenhet ikväll så kan det kännas nästan lika bekvämt och avslappnat i en temporär bostad. Till skillnad från många av mina vänner som är mer hemmakära och inte gillar att resa så är att ”leva i en kappsäck” ett jobbigt begrepp. Visst att jag mot slutet av en vistelse mest av allt vill sova i min egen säng och inte gå runt i samma kläder som jag haft på mig i en vecka, men det är ingenting som stoppar mig från att resa.

Jag har ett snabbt ärende på förmiddagen och sedan ska jag försöka hinna förbi några vänners kontor innan lunch. Jag måste faktiskt skynda mig iväg om jag ska hinna allting innan kl 11. Jag ska berätta mer om helgen så fort jag får en lugn stund över. Förhoppningsvis så har jag någon timme på flygplatsen för att skriva en recap.

Ha nu en riktigt härlig måndag så länge!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.