C'est la vie

The Logical Song

 

Jag och Sarah

 

Väldigt otypisk kaffekopp för att vara ett brasserie av den sorten.

 

Fina Elsa.

 

Efter en jobbig natt med för lite sömn vaknade jag i armarna på den som ger mig mest trygghet just nu. Ibland vet man inte varför men det känns som att allt är så oklart men ändå så självklart. Det finns ingen logik men på något sätt känns det rätt. Förstår ni vad jag menar? Lite kryptiskt, jag vet, men samtidigt som jag ibland vill berätta allt för er måste jag hålla det mesta för mig själv. Eller ringa mamma och få lite råd och tröst.

 

I eftermiddag har jag träffat en kompis för en fika* och skitsnack. Det var mysigt. I brist på bilder från min söndag bjuder jag på några från ett annat fika-tillfälle för ett par veckor sedan då Elsa var i stan med sin syster. Lika mysigt som idag.

 

Nu tänkte jag se det efterlängtade Svenska Hollywoodfruar-avsnittet medan jag äter lite mellanmål.

 

 

* Translation for non-swedish-speaking readers: Fika = drinking coffee/tea, having an afternoon snack, eating cookies/pastries etc

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.