Beauty

FAKE TAN

 

 

Jag måste bara tipsa er om en superbra produkt som jag använder ibland. Eftersom jag aldrig tidigare haft problem med min hy så har jag aldrig känt något behov av att använda foundation eller puder varje dag. Kanske är det just därför jag inte haft några större problem med min hy. Jag är ingen hudspecialist men tycker personligen att de flesta inte behöver ett lager smink utan att det nog mest blir en vanesak och ond cirkel. But that’s just me.

 

Någonting jag däremot ibland använder är den här hudfärgade dagcremen från Lancôme, från deras serie Hydra Zen (har även en dagcreme med SPF från samma serie, passar mig som har känslig hy som lätt rodnar vid värme, kyla eller ansträngning). Jag använder den någon gång då och då när jag känner mig lite blek eller när radikala väderväxlingar gör min hy rödfläckig. Den smälter in så det inte alls syns och det känns inte lika ”tilltäppt” som med en foundation.

 

För övrigt kan jag verkligen rekommendera Lancômes produkter, för er som inte provat. De är kanon!

 

 

0

0 kommentarer

  • Elin Löwstedt

    Jag sminkar mig inte till vardags alls! En kollega sa till mig "gud vad skönt!" typ, haha. Jag kanske kletar på lite mascara ett par dagar i veckan annars är det bara vid speciella tillfällen. Men då använder jag mineral foundation, sådan skillnad! Blir inte en mask utan man jämnar bara till utan att det ser påklistrat ut! Superbra! Tips! 😊

  • Christine&Paris

    Jag har produkter från Avène, det är ett franskt märke ägt av L’Oreal så det finns överallt här med 😊 Tycker dock Lancôme är snäppet vassare. Tack i alla fall för tipset!

  • Robin

    Älskar också färgad dagcreme, jag hade en från Clinique förut som jag gillade med spf 15, nu använder jag Too Faced som jag köpte på Sephora i somras, men den är lite för mörk. Köpte den ju när jag hade lite färg :/ Måste köpa en ljusare att använda över vintern, kanske ska testa denna?…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.