C'est la vie

The day after


Dagens state of mind är nog ett resultat av för många sådana här igår.

Jag har precis gjort mig en riktigt smaklös och tråkig lunch. Det märks att jag inte är van att laga riktig mat längre. Jag gör bara massa enkla skitgrejer och bryr mig inte om hur resultatet blir, haha! Jaja, det är ju mat iafl.

Gårdagens partykväll blev riktigt lyckad. Vi hade så himla kul! Jag har typ träningsvärk idag av allt dansande. Hmm, kanske dags att börja träna igen? 😛 I min väska har jag föresten en klubba och en ful fickspegel. Jag tyckte nog det var bättre give aways sist vi var där….

Jag är smått bakis idag och hade helst velat ligga inne och kolla på film. Men tyvärr går inte det eftersom att jag bestämt med en kompis kl 15. Men efter det så ska jag bara hem och vila. Ikväll blir det middag hos svärisarna igen och denna gången med hans syskon med eftersom hans bror fyller år. Jag är ju inte supertaggad, men det är ju trevligt med en lugn middag och att slippa laga mat 😉

Fler bilder från igår kommer, men nu måste jag stänga av den här skiten. Min dator håller på att brinna upp typ…

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.