C'est la vie

That everyday luxury

 

Äntligen fredag. Det här med vardagslyx. Tänk så viktigt det kan vara för att inte veckorna ska kännas som tråkig rutin. Restaurangmiddag på en måndag, afterwork med kollegorna på en onsdag, köpa hem en låda jordgubbar till frukostyogurten eller unna sig en take away kaffe på väg till jobbet. Jag försöker göra det jag med. Lyxa till vardagen. Jag är en rastlös person som lätt tröttnar. Jag behöver ständiga förändringar. Därför kan jag helt plötsligt köpa en flygbiljett om jag har lite pengar över. Tänka att livet är tråkigt om jag inte får lite variation i vardagen. Jag behöver en morot för att drivas.

 

Just idag gick jag upp lite tidigare, åt frukost (på stående fot, men ändå) och tog bussen till tåget lite tidigare än vanligt. Så köpte jag en cappuccino på Starbucks och njöt av att inte behövt stressa.

För övrigt så kan de ju inte stava mitt namn rätt här. Det har de aldrig kunnat. I Paris var det inga problem däremot. Där undrade de varför jag hade ett så franskt namn.

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.