C'est la vie

That Day

 

 

Här har ni dagens slappa söndagsoutfit. Sköna byxor från Benetton och linne från Comptoir des Cotonniers. Jag sov länge idag, sedan har jag pratat med kusin vitamin och mamma. Nu är det bara 12 dagar kvar till jag åker till Sverige. Jag längtar så mycket! Idag måste jag städa. Det har skjutits upp allt för länge.

 

Förresten, jag såg ju The Impossible igår. Ursäkta språket, men fy fan säger jag bara. Jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film tidigare och även om jag minns den katastrofen som igår, kändes det som att jag först nu förstod exakt hur hemskt det måste ha varit för de som drabbades. Alla hundratusentals människor i Thailand, Indien och Indonesien som förlorade sina hem och sina familjer. Än idag får jag en klump i halsen när jag tänker på det. Jag tackar gud för att inga av mina nära och kära var där den dagen.

 

Jag tyckte filmen var bra gjord och skådespelarna spelade otroligt bra, särskilt barnen, men den var tung och lämnade verkligen en känsla av obehag efter sig. Trots det är jag glad att jag såg den. 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.