C'est la vie

The Green Mile

 

 

Efter en heldag på stan är mina fötter mer eller mindre obrukbara. Jag var tvungen att sätta mig på en barstol medan jag lagade middagen, och sätta på mig mina fårskinnstofflor, för det gjorde för ont att stå upp. Det var i alla fall inte helt i onödan som jag förstörde mina fötter för jag hittade en hel del fina saker på stan. I’ll show you later!

 

Efter lite lax och ratatouille till middag gjore jag lite träningsövningar på min yogamatta. Jag ville egentligen dra ut och springa, men det är för varmt. Nu ska jag se filmen The Impossible. Jag har velat se den ett tag men eftersom jag nästan började gråta när jag såg trailern tvekade jag lite. Just idag kände jag för att se en snyftare så då får det bli den.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.